Пробіотики Україна - Виробництво біопрепаратів, Пробіотики, Емочка, Бокаші, БіоАг

Виробництво біопрепаратів, Пробіотики, Емочка, Бокаші, БіоАг
Презентація переваг і наслідків застосування пробіотехнологій

 
ІІ ЩОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ В ХАРКОВІ

17-18 грудня 2015 року в Харкові відбулась друга щорічна конференція на тему "Потенціал та ефективні інструменти ринку органічної продукції".

Директор товариства "Центр Ефективних Технологій" Віталій Сімонов виступив з доповіддю на тему "Пробіотехнологія - інноваційний інструмент біологізації сільського господарства".

СЕМІНАР В МАЛІЙ ВИСЦІ

23 ЛЮТОГО 2016 РОКУ Науково-практичний семінар "ПРОБІОТЕХНОЛОГІЯ – ЗДОРОВА ЗЕМЛЯ, ЗДОРОВІ РОСЛИНИ, ЗДОРОВІ ЛЮДИ"

Мета семінару – познайомити учасників з методами та результатами застосування ПроБіотехнології в Україні та за її межами. Продемонструвати можливості та переваги впровадження даної технології на полях фермерських господарств, в тваринництві та домашньому господарстві.

На семінарі  розглянуті такі питання:

? Що таке ПроБіотехнологія?;

? Впровадження ПроБіотехнології в традиційному агровиробництві;

? Плавний перехід від традиційного до органічного агровиробництва; Підвищення врожайності сільськогосподарських культур;

? Зменшення витрат при вирощуванні продукції; Посилення харчування та ефективності поглинання рослинами поживних речовин як кореневою системою, так і листовим апаратом;

? Відновлення родючості та запуск механізму самовідновлення ґрунтів;

? Прискорення компостування і переробки органічних відходів;

? Застосування Пробіотехнології в тваринництві;

? Усунення смороду на тваринницьких і птахофермах, зменшення захворюваності, поліпшення якості продукції;

? Застосування корисних мікроорганізмів в домашньому господарстві для здоров'я всієї родини.

Також учасники семінару зможуть ознайомитися з матеріалами виїзної конференції, яка проходила в 2015 році в Польщі.

Фермер ви або звичайний городник, керівник підприємства, спеціаліст або вчений - для нас з вами однаково важливі питання родючості нашої землі, рівень і якість врожаю, здоров'я людей і безпека тих місць, де живемо ми та наші діти.

СЕМІНАР В БАЛАКЛІЇ

29 січня 2016 року в приміщенні районної державної адміністрації відбувся семінар.

На запрошення організатора Клубу органічного землеробства м. Балаклія Катерини Павленко на цей захід прибули фермери, представники фермерських господарств, звичайні городники, приватні землевласники не тільки з Балаклійського району, а й із Чугуєва, Харкова та Слов’янська.

З вступною промовою до учасників семінару звернулася Катерина Іванівна Павленко. Вона подякувала присутнім за те що вони відгукнулися на її запрошення і прийшли на цю зустріч, поздоровила всіх присутніх та їх сім'ї з Новим роком та побажала всім міцного здоров'я, сили, наснаги, терпіння, миру і високих урожаїв.
Також Катерина Іванівна подякувала голові райдержадміністрації Масельському Степану Івановичу за надане приміщення. А також начальнику управління агропромислового розвитку Верещака Олексію Івановичу за плідну співпрацю і допомогу в організації і семінару.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олексій Верещака привітав близько двохсот учасників семінару та побажав їм наснаги в отриманні нових необхідних знань. Директор Центру Ефективних Технологій Віталій Сімонов ознайомив присутніх з інформацією, яка розкрила суть, методи та результати використання пробіотехнології в рослинництві, тваринництві, садівництві, водному господарстві, інших галузях, а також у побуті.

Учасники зібрання дізналися про переваги та користь застосування ПроБіотехнології, про її благотворний вплив на екосистему планети, здоров’я людини і навколишнє середовище.

Глядачам були представлені відеоматеріали з виїзної конференції, яка відбулася в Польщі.

Віталій Вікторович розповів про міжнародний досвід застосування пробіотиків (корисних мікроорганізмів) у різних галузях людської діяльності, який вказує на підвищення врожайності сільськогосподарських культур, зменшення затрат на вирощування продукції, підвищення родючості грунтів, прискорення переробки органічних відходів тощо. 
Він наголосив на тому, що мікроорганізми, які існують скрізь, відіграють важливу роль у кожному аспекті нашого життя. З рослинами, тваринами, грунтами пов’язане мікробне середовище, яким можна керувати. 
І зробити це можна за допомогою регулярного внесення корисних мікроорганізмів – пробіотиків. Завдяки цьому створюється середовище, в якому корисні бактерії переважають над патогенними, створюючи здорове і, що головне, живе оточення.